Wie is Webfleet Solutions ?

Webfleet Solutions is één van’s werelds toonaangevende leveranciers voor telematicaoplossingen met een focus op fleet management,
voertuigtelematica en connected car diensten. De belangrijkste SaaS-oplossing van het bedrijf, Webfleet, wordt gebruikt door bedrijven
van ieder formaat om voertuigprestaties te verhogen, brandstof te besparen, chauffeurs te ondersteunen en wagenpark efficiency verhogen.
Webfleet Solutions heeft meer dan 50.000 klanten wereldwijd en bedient bestuurders in meer dan 100 landen, waarbij het bedrijf hen
beschikking geeft over het beste supportnetwerk van de branche en het grootste aanbod integraties en applicaties van externe aanbieders.

Webfleet Solutions

Tconsult & Webfleet Solutions

Het open platform van van Webfleet Solutions helpt integratiepartners om de waarde van hun producten, oplossingen en diensten met telematicamogelijkheden te vergroten. Dankzij dit open platform en deze integraties zijn klanten in staat de documentstromen te optimaliseren en sneller te factureren. Zo ook hebben Webfleet Solutions en Tconsult de handen ineen geslagen zodat beide partijen de beste oplossing kunnen bieden aan de klanten in de Transport & Logistiek sector.

PRO 8375

De PRO 8375 van Webfleet Solutions is de aanpasbare Driver Terminal die de schakel vormt tussen bestuurder, voertuiggegevens, en zakelijke processen. De hardware is een robuust ontworpen device waarbij rekening is gehouden met gebruik voor in de vrachtwagen én daarbuiten. De Print Panther applicatie werkt samen met de PRO 8375 in het vragenpad van de chauffeur. Print direct op het laatste moment alle benodigde documenten uit en vervolg het werk!

Mogelijkheden

De PRO 8375 werkt samen met onze Scangaroo & Print Panther applicatie. Print direct op het laatste moment de benodigde documenten uit. De chauffeur kan sneller zijn rit starten en de administratie heeft meer tijd om de documenten in orde te maken. Dit levert directe tijdwinst op! Wil je meer informatie over de PRO 8375 en de combinatie met de Print Panther applicatie? Neem gerust contact met ons op.