Wie is Epson ?

Epson streeft ernaar om als bedrijf onmisbaar te zijn en wereldwijd vertrouwen te genieten
vanwege de inzet voor openheid, klanttevredenheid en duurzaamheid. Epson respecteert
individualiteit terwijl ze tegelijkertijd teamwork stimuleren. Epson is volledig toegewijd aan het
leveren van een unieke meerwaarde via innovatieve en creatieve oplossingen.

Epson

Introductie

Onze nieuwste partner op printer gebied is Epson. De WorkForce WF-110W is een draadloze printer met een automatische documentinvoer. Er is veel vraag naar een snelle compacte printer die functionaliteit en gemak voor de chauffeur vergroten. Om een beter en breder aanbod te bieden op print gebied hebben wij Epson aan ons aanbod toegevoegd. Wij kunnen u alles vertellen over de Epson printer!

Epson WorkForce WF-110W

De WorkFoce WF-110W is een compacte mobiele printer. De Epson WorkForce WF-110W levert kwaliteit documenten met uitstekende kleur en/of zwart-wit resolutie. De printresolutie horizontaal ligt op 1440 dpi en verticaal op 5760 dpi. De printer kan verschillende formaten printen; A4, A5, B6 en B5. In de printer gaan twee Inkjet cartridges, zwart en kleuren. De printer weegt ongeveer 1,6 kg en is ideaal om mee te nemen of te plaatsen in kleine ruimtes door zijn compacte formaat.

Mogelijkheden

De Epson WF-110W is geïntegreerd met ATX van Vehco, de Pro 8 van TomTom en te gebruiken als standalone app. Kabels zijn niet nodig om onderweg te kunnen printen, slechts voor het opladen van de printer.

Tconsult levert alle producten voor de totaal oplossing. Van het applicatie abonnement tot de Epson WF-110W, de bijbehorende kabels en beschermende bracket. Voor alle mogelijkheden en prijzen kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers.