Wie is Canon ?

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging
en Informatie technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Canon is gebaseerd op de Japanse bedrijfsfilosofie
'Kyosei' – ‘samenleven en samenwerken voor het algemeen belang’ Canon neemt dus verantwoordelijkheid voor het effect
van haar activiteiten, met respect voor het milieu, voor haar klanten, voor de gemeenschappen en landen waarin het bedrijf actief is.

Canon

Introductie

Canon Nederland en Tconsult hebben samen de RTI-solution Scangaroo ontwikkeld, een mobiele totaal oplossing die logistieke dienstverleners in staat stelt efficiënter te opereren en kosten te besparen. Canon was de eerste partner van Tconsult die hardware, een mobiele app en document management-software inzetten als front-to-back oplossing voor de logistieke sector.

Canon PIXMA TR150

De Canon PIXMA TR150 is een compacte mobiele printer en werkt via Wifi. De PIXMA TR150 levert kwaliteit documenten met uitstekende kleur en/of zwart-wit resolutie. De printresolutie horizontaal ligt op 1200 dpi en verticaal op 4800 dpi. De printer kan verschillende formaten documenten printen; A4, A5,  B5, LGL, enveloppen en kaartformaten. In de printer gaan twee Inkjet cartridges, zwart en kleuren. De printer weegt ongeveer 2,1 kilo en is ideaal om mee te nemen of te plaatsen in kleine ruimtes door zijn compacte formaat.

Mogelijkheden

De Canon PIXMA TR150 werkt samen met de ATX boordcomputer van AddSecure, de Pro 8 van TomTom, de Garmin van Rietveld en als standalone. Op de boordcomputers kan de Print Panther app volledig geïntegreerd worden in het vragen pad van de chauffeur, de app kan ook als standalone app fungeren.

Tconsult levert graag alle producten voor de totaal oplossing. Van het applicatie abonnement tot de Canon PIXMA TR150, de bijbehorende kabels en een beschermende bracket. Voor alle mogelijkheden en prijzen kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers.