De optimale oplossing!

Onder de merknaam ‘’Print Panther’’ heeft Tconsult een geavanceerde state-of-the-art printoplossing ontwikkeld. Deze applicatie is reeds operatief in meer dan duizenden vrachtwagens met klanten verspreid over heel Europa. De grootste uitdaging om te printen onderweg is om een professionele oplossing te bieden met kwalitatieve high-end apparaten om het best mogelijk resultaat te bieden; een leesbare digitale scan. Deze kwaliteit hebben wij gevonden in de compacte printer van Canon en Epson.

Het lijkt er steeds vaker op dat transportbedrijven op het laatste moment wijzigingen aan de chauffeur moeten doorgeven. Om het proces duidelijk, gestructureerd en volledig te maken moeten de wijzigingen direct in de vrachtwagen worden afgedrukt. Hierover is meer te lezen in de blog ´Exportdocumenten en wijzigingen direct printen met Print Panther´.
Print Panther is te gebruiken met verschillende boordcomputers maar ook als standalone versie te koppelen met een mobiele telefoon of tablet. Tconsult biedt de totaal oplossing in de vorm van een applicatie en de benodigde hardware zoals kabels en mobiele telefoons, tablets en zelfs een boordcomputer. Voor de bescherming en het verlengen van de levensduur van de documentprinter heeft Tconsult speciaal een bracket ontworpen.

Print Panther in 4 stappen

1. Document

De transportplanner kan documenten puchen op de boordcomputer of mailen naar het mobile device van de chauffeur. De chauffeur kan het document vervolgens openen in het vragenpad van de boordcomputer of er kan een afbeelding, PDF- / Word bestand geopend worden met de Print Panther applicatie.

2. Check

De documenten worden weergegeven als een afbeelding in de Print Panther app. In de app kan er gewisseld worden tussen pagina’s en je kunt in- en uitzoomen. Daardoor is het makkelijk om het document te checken voor het geprint wordt.

3. Print

Print de documenten direct in de vrachtwagen met een hoge kwaliteit. Met een compacte printer van Canon en Epson kunnen de laatst gewijzigde documenten geprint worden. Documenten kunnen in zwart- wit of als kleuren print afgedrukt worden, hierdoor wordt het document altijd met de gewenste kwaliteit afgeleverd worden aan de klant.

4. Werk

Na het printen van de documenten kunnen de goederen geleverd worden aan de klant en het CMR of de afleverdocumenten getekend worden.

 

Voor de bescherming van de compacte printers heeft Tconsult beschermende brackets laten ontwerpen. Deze passen precies om de mobiele printer heen en zorgen dat de levensduur van de printer beschermd wordt. De printers zijn minder gevoelig voor het stoten van de printer zodat de printer ook makkelijk en veilig opgeborgen kan worden in de cabine van de vrachtwagen.

Tconsult kan de Print Panther applicatie leveren samen met de verschillende hardware zoals kabels en brackets. Voor een mooie prijs kunnen wij een offerte opstellen die aansluit bij uw behoefte.