Tconsult biedt een aantal producten, waarmee u uw bedrijfsprocessen kan stroomlijnen en automatiseren met kostenbesparing als resultaat. In de video staan twee diensten centraal, namelijk: 1) Print Panther en 2) Scangaroo. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over Print Panther (onze geavanceerde mobiele printoplossing). Zijn de documentstromen richting de vervoerder al geoptimaliseerd, klik dan hier.

Print Panther

Met de Print Panther applicatie kunnen compacte document printers worden aangestuurd op boordcomputers, tablets en smartphones Met de Print Panther applicatie kunnen gewijzigde CMR-documenten, vrachtbrieven, emballage en pakbonnen, direct worden geprint met behulp van een compacte document printer in de vrachtwagen. De voordelen van Print Panther zijn:

Hoe werkt de app

De print app ‘Print Panther is eenvoudig te bedienen. De transportplanner kan documenten pushen op de boordcomputer. De vervoerder kan vervolgens het document openen in het vragenpad van de boordcomputer. De transportplanner kan ook het document naar een Android telefoon of tablet sturen. Er kan een afbeelding, PDF-bestand of Word document geopend worden met de Print Panther Applicatie. Nadat de vervoerder de benodigde documenten heeft ontvangen, kunnen ze gecontroleerd worden in de app. Tenslotte kan de vervoerde met een klik op de knop de documenten uitprinten. Klik op deze link voor een gedetailleerde uitleg.

Documentprinters

De print app is leverbaar met een documentprinter. Vanwege onze partners, kan je kiezen uit twee verschillende printers. De printers garanderen hoogwaardige kwalitatieve afdrukken. De draadloze mobiele printers behoren tot de kleinste en lichtste printers op de markt. Het is dus eenvoudig om de printer op te bergen in de vrachtwagencabine. Hiernaast is het ook mogelijk om de printer te monteren aan het dashboard met Print Panther bracket. Tconsult levert de speciaal zelf ontworpen brackets, die tevens de levensduur van de printer waarborgen.

Integraties

Door de vele integraties met verschillende boordcomputers is Print Panther veelzijdig en voor iedere situatie geschikt. Print Panther werkt bijvoorbeeld op de Garmin, TomTom, ATX en de Headless. Daarnaast kan de app ook als ‘standalone’ oplossing gebruikt worden. Meer informatie over de integratiemogelijkheden lees je hier.

Pakketten

Onze dienstverlening is afgestemd op verschillende ondernemingen. Het aantal connecties dat relevant is voor u is afhankelijk van de grote van uw transportonderneming. In totaal hebben wij vier pakken, waaruit u kunt kiezen. Dit zijn de pakketten Small, Medium, Large en Extra Large. Klik op deze link voor de maandelijkse aansluitingskosten per connectie.

Contact

Kunnen wij je ergens bij helpen of heb je vragen over Print Panther? Onze account manager Niels Stalenberg staat je graag te woord. Maandag tot en met vrijdag is hij bereikbaar van 09:00 – 17:00 via:

T: +31 (6) 46445161
E: n.stalenberg@tconsult.nl